Πέμπτη, Δεκεμβρίου 18, 2008

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας....

απόψε δε διαβασα κανενα blog.
Διαμαρτυρία για την εμπάθεια ,την κακία, τις ύβρεις που, περιδιαβαίνοντας από το πρωί τη bloggo-σφαιρα για να βρω μια αναρτηση για το βράδυ, εκτόξευαν διαφοροι bloggers για την ΕΡΤ, πολλούς εκ των οποίων είχα μάλιστα παλιοτερα φιλοξενήσει στην εκπομπή....με αφορμή πάντα την καταληψη του studio της ΝΕΤ χτες το μεσημερι.
Ενα απίστευτο υβρεολόγιο...οχετός.....να στάζουν δηλητήριο...χολή
Τί φασιστική την είπαν ...τι κομματική...ότι κανει προπαγάνδα...ότι οι δημοσιογράφοι της είναι οι τελευταιοι της πιατσας και οι πλέον αποτυχημενοι...ότι τρώει τα λεφτα του ελληνικού λαού....και ποσα άλλα που ντρέπομαι να επαναλαβω.
Θα μπορούσα να τους αφήσω σχόλια...να τους ρωτήσω:

-αν αντικειμενικότητα στην ενημερωση είναι να προβάλλονται σαν πρώτη είδηση οι κόντρες και τα κουτσομπολιά πολιτικών ...ηθοποιών...τραγουδιστών και όχι η πολιτική κατασταση της χώρας...τί διάολο κανει αυτη η Κυβέρνηση, τί προτείνει η Αντιπολίτευση...τί τα άλλα κόματα....τί φορους θα πληρώσουμε...τί αυξηση θα παρουμε...τι θα γίνει με τις καταλήψεις...τί με τα νοσοκομεία

-αν γνωριζουν πόσα πληρώνουν για την ΕΡΤ στη ΔΕΗ και πόσα για τους ιδιωτικούς σταθμούς μέσω των διαφημίσεων και της αγοραστικής αξίας των προιόντων καταναλωσης.

-αν γνωριζουν από πού βγαινουν τα εκατομύρια ευρω για τις παροχές και τις μεταγραφες των δημοσιογραφων των ιδιωτικών καναλιών...ποιος τους πληρώνει.

-αν γνωρίζουν τί σημαινει ΕΡΤ (3 καναλια,εκ των οποίων η ΕΡΤ3 είναι Ραδιοτηλεποτικό κανάλι,8 ραδιοφωνικοί σταθμοι, 4 ψηφιακά καναλια ,Περιφερειακοί σταθμοί σε όλη την Ελλάδα, πομποι επίσης σε όλη την Ελλαδα, Αρχειο, Μουσικά Σύνολα, η Ραδιοτηλεόραση..)

Δεν έκανα τίποτα όμως...με τσάκισε η αχαριστία τους

ΥΓ ...19-12....
Τώρα που πέρασαν οι μερες και μου πέρασαν η οργή και τα νευρα και αρχίζω και φτιαχνομαι για πλάκα και χαβαλέ ,σας παραθετω σχόλιο για την ΕΡΤ blogger που τον φιλοξενησα:

ΕΡΤ... 12.000 εργαζόμενοι= Ζημιογόνος επιχείρηση.
ΜEGA... 450 εργαζόμενοι =κερδοφόρως επιχείρηση.
Χαράτσι? μα καλά για ποιό χαράτσι μιλάς, δεν σε καταλαβαίνω!!!
ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά που μπήκαν και ύψωσαν ανάστημα στη σαπίλα και όχι μόνο.


Βρε ΒΛΑΚΑ...... οι ανα την Επικρατεια εργαζομενοι στην ΕΡΤ δεν ξεπερνανε τις 5.000...μαζί με τους συμβασιούχους....που τους βρήκε τους 12.000;;;;;από ποια παλιοφυλλάδα-κουρέλα ενημερώνεσαι;;
Είσαι και αγράμματος...κερδοφόρος με ομικρον ...οχι με ωμεγα...ΤΟΥΒΛΟ...ε...ΤΟΥΒΛΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: