Κυριακή, Νοεμβρίου 20, 2011

Στο καλο και να σας βλεπουμε σπανίως!


Αληθευει οτι θα φυγει;Γιατι αυτος άλλα λεει, άλλα εννοει και άλλα κανει!
Μακαρι Χριστουλη μου.............να το δω και να μην το πιστευω!
Να φυγει και αν ειναι δυνατον εκτός Ευρωπης............ας παει να σωσει τη Νεα Ζηλανδια, τους Παπούα, τους κροκοδειλους της Νοτιας Αμερικής..........να βγαινουν ολοι μαζι στους δρομους, στις γειτονιες να συζητάνε, να κανουν ποδηλατο ........απο δω να φυγει...............και μην ξεχασει να παρει μαζι τους κηπουρους του, τη μαμα του και τ`αδέλφια του.
Αν παλι ξεχασει κατι μη γυρισει να το παρει.............θα του το στειλουμε!!!!!!

Κυριακή, Νοεμβρίου 13, 2011

Ηρθε η ωρα τους!!!!!!!!

Πριν λιγες μερες μουρθε ενα mail απο καποιον επικοινωνιολογο που ουτε τον ξερω ουτε και προκειται να τον μαθω ουτε επισης ξερω που με βρηκε και διαφημιζει ενα βιβλιο που κυκλοφορει και απευθυνεται στους υποψηφιους βουλευτες
Τιτλος του "Ηρθε η ωρα του"................παλι καλα που δεν ελεγε "Ηρθε η ωρα σου" ν`αρχισω να ψυλλιαζομαι μπας και τρεχει τιποτα με το Συλλογο μιας και ειμαστε στα μαχαιρια με πολύ κοσμο αυτην την εποχη

Το κειμενο ειναι το παρακάτω
Στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις είτε για το Κοινοβούλιο είτε για την Τοπική Αυτοδιοίκηση η εκλογή κάθε υποψήφιου θα είναι μια πάρα πολύ δύσκολη υπόθεση.

Κυριολεκτικά, οι πολίτες πριν ψηφίσουν θα περάσουν από «κόσκινο» τους υποψήφιους.

Οι γνωστές τεχνικές της λιανικής ψηφοθηρίας που μέχρι τώρα ξέραμε όπως μεγάλα εκλογικά γραφεία, κέντρα, πολυέξοδες διαφημίσεις, πολυτελή έντυπα αλλά και το «τρέξιμο» σε βαφτίσια, γάμους και κηδείες δεν αρκούν πλέον.

Σήμερα περισσότερο από ποτέ έχετε ανάγκη από Ανέξοδες προεκλογικές εκστρατείες.

Και για να μην προκαλέσετε και για να μην ξοδέψετε άσκοπά τα χρήματα σας και για να μην «τουφεκίζετε» τους ψηφοφόρους στον αέρα.

Το νέο βιβλίο μου «Ανέξοδη Προεκλογική εκστρατεία» είναι ο απαραίτητος σύμβουλος σας στο διαγραφόμενο νέο πολιτικό τοπίο. Δείτε το στο επισυναπτόμενο αρχείο. Διαβάστε το. Εφαρμόστε το. Και κερδίστε στις εκλογές.


Ειδατε λοιπον με ποσο κυνισμο αποκαλύπτει ....οχι πως δεν το ξεραμε δηλαδη....τις μεθοδους στις οποιες μετέρχονταν οι βουλευτες για να εκλεγουν και το κυριώτερο πως οι καιροι άλλαξαν και πρεπει να βρουν αλλα κολπα για να επανεκλεγουν , κόλπα που θα στοιχισουν φτηνα και δε θα προκαλέσουν!!!!!!!!!!!!

Δεν ξερω αν ειναι για γελια ή για κλαματα

Το μονο στο οποιο στεκομαι ειναι το
Κυριολεκτικά, οι πολίτες πριν ψηφίσουν θα περάσουν από «κόσκινο» τους υποψήφιους.

Νομιζω πως ύστερα απο την εμπειρια των τελευταιων εβδομαδων της πολιτικής σκηνής οχι απο κοσκινο πρεπει να περασουν αλλά απο κρησαρα!
Και μετα Ιερά εξεταση ........με βουρδουλα,μαστιγιο και γατα με 7 ουρες μεχρι να μαρτυρησουν ποσα έκλεψαν....
και μετα στο μικροσκοπιο το ποθεν έσχες, οι πρωην συνεταιροι, οι πρωην συζυγοι, οι πρωην γκομενες, οι συμπεθεροι, οι κουμπαροι, οι κολλητοι......
και μετα αιμα-ουρα-γλυκοζηλιωμενη-ακτινογραφια θωρακος-μαγνητικη ανω κατω κοιλιας να δουμε μηπως εχουν κρυψει τιποτα λιρες ....
και μετα λίγες μερες στην απομόνωση προς συνετισμο ............
και μετα...........ε μετα ας βαλουν υποψηφιοτητα και βλέπουμε
οτι πει ο Θεος!

Πέμπτη, Νοεμβρίου 10, 2011

Οδυνηρος ο τοκετος

Επιτέλους γεννησαμε!
Μετα τοσων μηνών μαθηματα ανώδυνου τοκετού που πήγαν στραφι, τοσων ημερων σφιξιματα,ωθησεις, αναπνοές γεννησαμε με το ζόρι και χωρις επισκληρίδιο!
Και γεννήσαμε άνθρωπο κανονικό με δυο ποδια,δυο χερια, δυο ματια, δυο αυτια, μια μυτη, με ομιλια κανονική...............διοτι παραλίγο να γεννουσαμε τερατακι!
Με μακριες τριχες στα φρυδια και τη μυτη, ματια αγρια, πλακε κεφαλι,ορθιο μαλλι και προφορα κοινοτάρχη!!!!
Ευτυχως ....μας λυπήθηκε ο Θεός της Ελλάδας

Ας τον αφήσουμε λοιπον να κανει τη δουλειά του!

Εντωμεταξύ η παρακατω ευστοχη αναρτηση του πολύ καλού ιστολογιου
http://librodoro.blogspot.com
με εκανε και γελασα με την ψυχή μου


Και με τον αστυφύλαξ και με το …χωροφύλαξ!


Απίστευτες κωλοτούμπες και από νέους πολιτικούς…
Το ότι ζούμε στην εποχή της κολοτούμπας το γνωρίζαμε.
Δεν γνωρίζαμε όμως ότι τα όριά της ενίοτε, εγγίζουν την πλατεία του τσίρκου.


Διαβάζουμε τη σημερινή δήλωση του (νεανία) βουλευτή Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ Φραγκίσκου Παρασύρη, εξ αφορμής της συστάσεως της νέας κυβέρνησης υπό τον Λ. Παπαδήμο και δεν μπορούμε να το πιστέψουμε! Λέει λοιπόν ο βουλευτής ότι «ο σχηματισμός της νέας κυβέρνησης εθνικής συνεννόησης συμβολίζει το τέλος της εποχής των διαιρέσεων και του διχασμού σε περιόδους εθνικών κρίσεων. Εισερχόμαστε σε μια νέα εποχή». Και συνεχίζει μεταξύ άλλων ότι ευελπιστεί «η μεταβατική αυτή προσπάθεια να σηματοδοτήσει μια ευρύτερη στρατηγική συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων στα πλαίσια ενός σχεδίου εθνικής ανάκαμψης».
Με τον κ. Παρασύρη, δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν: Ή δεν τον βοηθάει αυτό που αποκαλούμε «μνήμη», ή είναι θαυμαστής του αρχαίου θεού Ιανού με τα δύο πρόσωπα. Κοινώς φοράει όποια μάσκα τον βολεύει κάθε φορά, θεωρώντας προφανώς το ακροατήριό του και πολύ περισσότερο τους ψηφοφόρους του, το λιγότερο ως ανεγκέφαλους…
Και για να εξηγούμεθα: Έχουν περάσει μόλις εννέα εικοσιτετράωρα που ο ίδιος άνθρωπος σε άλλες δηλώσεις του, που προφανώς εκπορεύονταν από την αγωνία του απέναντι στις ενδοκομματικές υπόγειες και υπέργειες διαδρομές άλλων συναδέλφων του για να μην ρίξουν την (εκλεγείσα ως "αυτοδύναμη") κυβέρνηση Παπανδρέου. Εμφανίστηκε τότε ο (νεανίας) βουλευτής «βασιλικότερος του βασιλέως» ρισκάροντας ότι ο οίκος της Δυναστείας θα άντεχε τις θύελες και τους κλυδωνισμούς, και αυτός θα κέρδιζε μια καλύτερη θέση στα «ενδότερα των έσω» της καμαρίλας των Βλαχερνών. Μίλησε τότε ο κ. Παρασύρης για «γνωστές "συμμορίες" που είναι σε πλήρη διάταξη» καθώς και για νεροκοβαλητές…
Χωρίς να έχει σιγάσει η ηχώ των προηγούμενων δηλώσεών του, επανέρχεται ο (νεανίας) βουλευτής, δίνοντας πιστοποιητικά και διαπιστευτήρια εκδούλευσης και νομιμοφροσύνης στη «νέα κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης» (sic). Που ξέρεις; Σου λέει: Νέος άνθρωπος είμαι, μπορεί η κολοτούμπα να είναι αφορμή για να ράψω κανένα νέο «εθνικοσυνεννοητικό» κουστούμι σε κάποιο πόστο.
Τι κρίμα! Καμιά φορά η πολιτική γραφικότητα προσεγγίζει τα όρια της κομματικής μεταπολιτευτικής γελοιότητας.
Κρείττον το σιγάν κ. βουλευτά…Η σιωπή είναι χρυσός και άργυρος ο λόγος!