Τρίτη, Μαρτίου 18, 2014

Αντάρτες και Αντάρτισσες καλησπέρα σας

Απόψε 7-9μμ ζωντανά στο www.spirtowebradio.com
Mια και τη δράση της 17 Νοέμβρη την παίζουμε στα δάχτυλα, θα μιλήσουμε για τις Ερυθρές Ταξιαρχίες , τη Μπάαντερ Μάινχοφ και το «Εγχειρίδιο του Αντάρτη Πόλεων» με μπούσουλα το οποίο έδρασαν αυτές οι οργανώσεις. 
Θα συζητήσουμε τηλεφωνικά για μια φανταστική ιστορία προβλέψεων για το ζοφερό μέλλον του κόσμου που επαληθεύονται, με τον καλεσμένο μας κύριο Γιάννη Γρηγοράκη συγγραφέα του βιβλίου "4ος κόσμος" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις του ΚΕΔΡΟΥ. 
Θα θυμηθούμε τί είναι το Faire Trade (δίκαιο εμπόριο) και πώς κατασκευάζονται τα εσώρουχα από baboo μαζί με την κυρία Κορίνα Ζερβάκη υπεύθυνη του καφέ 7th Thought στο Χαλάνδρι που σερβίρει καφέ και ρούχα! 
Τέλος θα σας απαλλάξουμε από τη βάσανο του να στηθείτε και να δείτε ειδήσεις πληροφορώντας σας για το τί συμβαίνει στο εσωτερικό και εξωτερικό, θα οικολογήσουμε λίγο και μετά θα σταυρώσουμε τα δάχτυλα να κερδίσει η Ολυμπιακάρα τη Μάντσεστερ Σίτυ...που κι αν δεν το κάνει ..δεν πειράζει πάλι ολυμπιακοί θα είμαστε! 
Με την αυτολογοκρισία, κατάλοιπο της πολυετούς θητείας στην ΕΡΤ, να επιμένει, απόψε δε θα προβάλλω ούτε θα δώσω το βιβλίο του "Μανώλη" της 17Νοέμβρη Δημήτρη Κουφοντίνα αλλά ένα αναλόγου ενδιαφέροντος και επιπέδου το "Σεξ στην Κουζίνα" της Οκταβί Ντελβό που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΛΙΒΑΝΗ 
Αντίτυπα από αυτά τα δυο βιβλία θα έχουμε για σας μετά από κλήρωση!

http://www.divshare.com/download/25313424-356

Δεν υπάρχουν σχόλια: